Tekenen en schilderen voor iedereen - ook voor groepen en bedrijven

Teken- en schilderles


Ik bied lessen ‘op maat’ aan. Wil je basis vaardigheden leren of ben je al volleerd schilder? Maakt niet uit. Ieder kan in zijn / haar eigen tempo, op eigen niveau en vanuit eigen interesse aan de slag. Ik bied de mogelijkheid om middels een aantal gemeenschappelijke basislessen inzicht te krijgen in ieders persoonlijke vertrekpunt. Al tekenend en schilderend kunnen we bekijken waar jouw persoonlijke wensen en behoeftes liggen, wat wil je graag doen en leren? Met welke materialen heb je al eens gewerkt en met welke zou je nog graag willen leren werken? Gaandeweg komen allerlei technieken en materialen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan schetsen, stillevens, kleur, contrasten, perspectief, werken aan de hand van foto’s, bloemen, fruit, groenten etc. Ook leer je werken met verschillende materialen zoals houtskool, potlood, pastelkrijt, oliepastels, aquarel, acrylverf etc.

In mijn lessen staan voldoening, plezier, enthousiasme, gezelligheid en natuurlijk leren tekenen en schilderen centraal. Voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd.

De lessen van twee en een half uur worden wekelijks gegeven. Op dit moment draait er een groep op woensdagochtend, waar nog enkele plaatsen zijn (van 9:30 - 12:00 uur). Bij voldoende aanmeldingen ga ik een tweede groep starten op woensdagavond van
19:30 - 22:00 uur.

Prijs: €15,- per les incl. BTW
Ik deel het cursusjaar in in 4 blokken van 10 lessen. Daarom gelieve het lesgeld te voldoen per 10 lessen, vóór aanvang van elk blok. Natuurlijk mag je eerst een les gratis meedoen.

© Atelier Vivre - Realisatie Van Dongen Online